Counseling  is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven.

Het doel van counseling is het helpen van mensen bij:

  • het oplossen of hanteren van problemen
  • het vinden van antwoorden op vragen
  • het benutten van ongebruikte mogelijkheden
  • het ontwikkelen van kennis en vaardigheden

Naast de Body Mind Release Methode begeleid ik ook graag mensen die eenmalig of zo nu en dan een gesprek willen, tips nodig hebben, hun verhaal even kwijt willen, raad nodig hebben, een oplossing zoeken voor iets, dit kan over allerlei zaken gaan (zowel zakelijk als privé), iets wat je nog moet verwerken, problemen met familie, als het op het werk niet helemaal lekker loopt etc.

Meedenken en samen naar een oplossing zoeken of je laten omdenken is iets wat ik altijd al graag heb gedaan, vaak kom je samen tot een oplossing waar je er alleen niet uitkomt, door er over te praten is vaak al voldoende.

Heb je een vraag, tips nodig (privé of zakelijk), wil je graag je verhaal kwijt over items die je niet met iedereen kan bespreken, zoek je een oplossing voor iets, verandert er van alles op je werk, loopt het niet lekker of wil je zelf van baan veranderen maar weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Ook dan kun je bij mij terecht voor een (losse) afspraak.

Door over items samen te praten kom je vaak al tot een oplossing of weet je welke stappen je kunt gaan maken. Samen weet je meer als alleen zeg ik altijd maar en een ander kan je vaak net even dát laten zien wat je zelf op dat moment niet meer ziet.

Dit kan in mijn praktijk, online (bellen/mailen/appen/face-time/skype), tijdens bijv. een wandeling of op een een andere locatie volgens afspraak.

Kies je voor Counseling, dan hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien of ik je kan helpen, of er een klik is en of het goed voelt om een vervolgafspraak te maken.

 

Wie weet, heb je na het kennismakingsgesprek al genoeg info om die stap te maken welke nodig is om verder te komen. Je zou de eerste niet zijn, ook dan ben ik blij dat ik al iemand heb kunnen helpen.