Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s van deze website. Door één of meerdere van deze webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .
Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op de webpagina’s van deze site is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Body Mind Release Sol-vé & Counseling aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Body Mind Release is een behandelingsvorm die valt onder Alternatieve Geneeswijzen en is als zodanig geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Body Mind Release behandelingen zijn wel een uitstekende aanvulling op reguliere medische behandelingen. Je dient dan ook niet je medicatie of artsen bezoeken te staken, zonder overleg met je behandelend arts of specialist. Hieromtrent aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. De Body Mind Release blijkt – gezien de vele reacties – effectief in het loslaten van de energetische en emotionele ballast die wij als mens met ons meedragen en zorgt voor meer ontspanning, energie en een positieve levensinstelling wat een genezing- en herstelproces aanzienlijk kan ondersteunen.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Body Mind Release Sol-Vé & Counseling of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld