Even voorstellen, ik ben Maria Louwerse-Wegman   (ik word ook wel Ria/Rie/Rietje/Marie(tje)genoemd, wat je terug zult zien in de recensies 🙂 ) geboren in Amsterdam en op m’n 7e, dankzij m’n ouders, naar het Zeeuwse gekomen waar ik nog steeds heel blij om ben.

Ik ben happy & getrouwd met Jan en een trotse moeder van 2 mooie mannen, die inmiddels elk hun eigen pad volgen en daarbij positief en open in het leven staan, geheel op hun eigen-wijze.

Mijn motto is altijd geweest dat je, alles wat je op je pad tegenkomt, nodig hebt om verder te komen in het leven en daardoor te mogen zijn wie je (nu) bent.

Je leert van alles wat er in je leven gebeurt en mag daarmee verder gaan, soms terug maar vooral vooruit blijven kijken en genieten van het leven met alles wat het je te bieden heeft.

Daarbij vind ik het mooi om naar anderen …..anders te leren kijken en liefst zonder (voor-)oordeel, wat steeds beter lukt.

Om-denken is een dagelijks ding bij mij, ook om anderen dit inzicht te geven is wel mijn passie.

Daarom besloot ik na 12½ jaar een sport- en afslankcenter te hebben gehad,  het tijd werd voor weer een nieuwe uitdaging.

Die stap heb ik gemaakt met Sol-Vé ….. mijn werk is weer mijn passie, wat inhoudt:  “het coachen en begeleiden van mensen in alles waarin ze tegen gehouden worden, zodat ze weer bij zichzelf komen en ze daardoor te laten zien wie ze zijn en vooral mogen zijn, Iedereen is goed zoals hij/zij is, zonder alle programma’s die we mee gekregen hebben. Bewust en onbewust. Je bent goed zoals je bent, met al je imperfecties ….. volgens anderen, zeg ik altijd”.

Dat ik daarbij  langs de zijlijn mee mag lopen en begeleiden d.m.v. het loslaten en inzichten te laten krijgen in alles wat ze blokkeert of afremt in het dagelijkse leven en vooral ook de positieve gevoelens die geparkeerd zijn, weer terug te laten halen…. dát is mijn passie.

Om je te mogen leren jezelf niet meer te laten belemmeren door iets of iemand, te zorgen dat je zelfverzekerder wordt, te laten zien hoe je rust in je hoofd kunt krijgen, te laten weten dat je je niet (meer) hoeft te laten kleineren maar vooral om je te leren hoe je los komt van het verleden en met het verleden verder kunt gaan.

Maar dan wél met de inzichten en lessen die het leven je gebracht hebben en uiteindelijk gemaakt hebben, zodat je weer kunt zien en ervaren waar je nu staat en wie je werkelijk bent. En van daaruit verder kunt gaan.

Dat JIJ JIJ mag zijn, met al je imperfecties (volgens anderen)…. JIJ bent goed zoals je bent, altijd en overal.

Oftewel…… helpen bij alles wat niet bij je past of hoort, alles wat je blokkeert los leren laten en de positieve gevoelens die je daarbij kwijt geraakt bent weer terug leren halen zodat je daarna weer lekker in je vel zit en zelfstandig verder kunt gaan.

Dat is namelijk precies wat ik bij Body Mind Release zo mooi vind. Dat je na het traject ook echt klaar bent en je zelf verder kunt omdat je gelijk de tools in handen krijgt om het helemaal zelf te doen als je weer getriggerd wordt.

Vandaar mijn naam: Sol-Vé (solve), wat betekent: oplossen, want samen lossen we het op. Voor mij is dit een passende naam omdat het is waar ik voor sta en dat is precies wat Body Mind Release doet, samen datgene oplossen en leren loslaten waar je door geblokkeerd wordt, je positieve gevoelens terughalen om vervolgens zelfstandig verder te gaan.

 

Hoe werkt Body Mind Release?

Niet praten maar doen!

Bij Body Mind Release, ontwikkeld door Hans de Waard, werken we met de kinesiologische methode. Het fijne is dat je, als je liever niet of helemaal niet wilt praten over hetgeen waar je voor komt, BodyMindRelease dé methode voor jou is. Praten mag altijd maar is niet nodig omdat we alles uit kunnen testen. Vaak hoor ik van cliënten dat ze klaar zijn met alle methodes waarbij ze steeds weer herinnerd worden aan allerlei dingen die ze juist achter zich willen laten of dat het ze weinig gebracht heeft en het daarom niet meer willen en aan iets anders toe zijn.

Als je aan het traject begint gaan we a.d.h.v. de kinesiologische methode uittesten wat je los mag laten (ballast, belemmerende gevoelens en overtuigingen en angsten die je bij je hebt) en wat je terug mag halen, namelijk je positieve gevoelens die je in de loop van je leven verloren hebt).

Wanneer we dit gedaan hebben ga je hier thuis mee aan de slag, 7 sessies, ongeveer 20 min p/d, met als resultaat dat je weer lekker in je vel gaat zitten, anders in het leven gaat staan én ook weer anders naar, jezelf en het leven gaat kijken. Dit merk je (vaak) al in de 1e week. Tussentijds ben ik ook altijd bereikbaar voor mijn cliënten via de app/telefonisch/mail,  we hebben tijdens het traject tussentijds contact.

Om met deze methode te mogen werken heb ik eerst zelf het traject doorlopen en het heeft me veel gebracht. Er zaten nog genoeg blokkades en angsten die me belemmerden in het dagelijkse leven die ik los mocht laten en de positieve gevoelens die ik geparkeerd had heb ik weer terug gehaald.

Zelf was ik altijd druk in mijn hoofd, dat stond werkelijk nooit stil, waardoor ik veel onrust had en slecht sliep, wat natuurlijk weer merkbaar was in het dagelijkse leven. Ik voelde me regelmatig onrustig, trok me dingen aan die helemaal niets met mij te maken hadden, werd getriggerd op momenten dat ik dacht, waar komt dit nu weer vandaan? en ik merkte dat ik vaak negatieve energie van anderen binnen kreeg (HSP) maar niet wist hoe ik dit weer los kon laten of kon voorkomen dat ik er last van kreeg.

Dankzij de BodyMindRelease heb ik weer rust in mijn hoofd, betrek ik niet meer alles op mezelf en kan ik nog beter vooruit kijken, de dingen loslaten die niet bij mij horen, het slapen gaat veel beter (heerlijk is dat) en ik kan mezelf nu ‘beschermen’ tegen negativiteit. Dit alles en nog meer, is wat ik anderen ook gun en waarom ik met Body Mind Release & Counseling Sol-Vé ben gestart.

Na het BodyMindRelease traject kom je namelijk weer lekker in je vel te zitten, je hebt niet meer zo snel last van verkrampte gevoelens en overtuigingen bij de kleinste dingetjes die je kunnen triggeren, je bent niet meer wie je ‘geleerd’ bent te zijn, je gaat je niet steeds meer aanpassen aan anderen, je durft weer nee te zeggen, je durft weer stappen te maken, je voelt je weer zelfverzekerd én bent (weer) blij met wie je bent, je durft je gevoelens te laten zien … en zo kan er nog veel meer zijn waar je aan wilt werken of wat je met BodyMindRelease kunt bereiken om bij jezelf terug te komen en vooral te blijven.

Gewoon weer leren zijn en blijven wie je bent of eigenlijk altijd al was.

Herken je ook 1 of meerdere van bovenstaande punten die je afremmen, belemmeren of verkrampen in het dagelijkse leven?

Wil je dit ook graag veranderen?

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin leg ik je uit hoe Body Mind Release werkt, wat het voor jou kan doen en als je wilt starten met het BodyMindRelease traject krijg je gelijk de tools in handen, zodat wanneer je weer getriggerd wordt, het zelf op kunt lossen. Voordat je start hebben we eerst een vrijblijvend én gratis kennismakingsgesprek. Dit omdat het belangrijk is, dat er van beide kanten een goed gevoel is en we kunnen bespreken wat BodyMindRelease voor jou kan betekenen.

 

Body Mind Release, niet praten maar doen!

Een afspraak kun je maken via het contact formulier.

Wil je liever een los consult i.p.v. het BodyMindRelease-traject? Ook dat kan, kijk hiervoor bij Counseling.

Daarnaast werk ik ook met E.F.T. (Emotional Freedom Techniques) en Innerlijk Kind Sessies. Dit kan in combinatie met Body Mind Release maar ook los geboekt worden.

De sessies zijn 1 op 1, in mijn praktijkruimte, online of op locatie volgens afspraak mogelijk.