Even voorstellen, ik ben Maria (ik word ook wel Ria/Rie/Rietje/Marie(tje)genoemd) Louwerse-Wegman geboren in Amsterdam en op m’n 7e dankzij m’n ouders naar het Zeeuwse gekomen waar ik nog steeds heel blij om ben.

Ik ben getrouwd en ik ben een trotse moeder van 2 mooie mannen die elk hun eigen pad volgen en daarbij positief en open in het leven staan.

Mijn motto is altijd geweest dat je, alles wat je op je pad tegenkomt, nodig hebt om verder te komen in het leven en om te mogen zijn wie je (nu) bent.

Je leert van alles wat er in je leven gebeurt en mag daarmee verder gaan, niet te vaak terug maar vooral vooruit blijven kijken en blijven genieten van het leven met alles wat het je te bieden heeft.

Daarbij vindt ik het mooi om naar anderen …..anders te leren kijken en niet gelijk een oordeel te geven over wat je ziet of  als je iets hoort in de wandelgangen.

Om-denken is een dagelijks ding bij mij,  om anderen dit inzicht te kunnen geven is wel mijn passie.

Daarom besloot ik, na 12½ jaar een sport- en afslankcenter te hebben gehad, waar ik vaak te weinig tijd had om de cliënten te coachen, dat het tijd werd voor weer een nieuwe uitdaging.

Die stap heb ik nu gemaakt met Sol-Vé, mijn werk is weer mijn passie. Wat inhoud het coachen/begeleiden van mensen in alles waar iemand in wordt tegen gehouden om bij zichzelf te blijven en te zijn. Dat ik daarbij mee mag lopen en begeleiden met het loslaten en inzicht te laten krijgen wat ze blokkeert in het dagelijkse leven.

Om weer te leren jezelf niet meer te laten belemmeren door iets of iemand, te zorgen dat je zelfverzekerder worden, te laten zien hoe je rust in je hoofd kunt krijgen, te laten weten dat je je niet (meer) hoeft te laten kleineren maar vooral  ze leren hoe je los komt van het verleden en met het verleden verder kunt gaan. Maar dan met het   inzicht en  de lessen  die het leven je gebracht en gemaakt hebben waar en wie je nu bent.

Oftewel…… helpen bij alles wat niet bij je past of hoort, alles wat je blokkeert los leren laten en de positive gevoelens die je daarbij kwijt geraakt bent weer terug leren halen zodat je daarna weer lekker in je vel zit en zelfstandig verder kunt gaan.

Dat is namelijk precies wat ik bij Body Mind Release zo mooi vond. Dat je na het traject ook echt klaar bent en het zelf verder kunt omdat je gelijk de tools in handen krijgt om het helemaal zelf te doen als je weer getriggerd wordt.

Vandaar mijn naam: Sol-vé (solve), wat betekent: oplossen, want samen lossen we het op. Voor mij is dit een passende naam omdat het is waar ik voor sta en dat is precies wat Body Mind Release doet, samen datgene oplossen/leren loslaten waar je door geblokkeerd wordt, je positieve gevoelens terughalen om vervolgens zelfstandig verder te gaan.

Hoe werkt Body Mind Release?

Niet praten maar doen!

Body Mind Release (BMR) werkt met de kinesiologische methode. Het fijne is dat je, als je liever niet of helemaal niet wilt praten over hetgeen waarvoor je komt, BMR dé methode voor jou is. Praten mag altijd maar is niet nodig omdat ik alles kan uittesten. Vaak hoor ik van cliënten dat ze klaar zijn met alle methodes waarbij ze steeds weer herinnerd worden aan allerlei dingen die ze juist achter zich willen laten of dat het ze weinig gebracht heeft en het daarom niet meer willen en aan iets anders toe zijn.

Als je aan het traject begint ga ik a.d.h.v. de kinesiologische methode uittesten wat je los mag laten (ballast die je bij je hebt) en wat je terug mag halen (positieve gevoelens die je in de loop van je leven verloren bent).

Wanneer we dit gedaan hebben ga je hier thuis mee aan de slag, 7 weken ongeveer 20 min p/d, met als resultaat dat je weer lekker in je vel gaat zitten, anders in het leven gaat staan én ook weer anders naar het leven gaat kijken. Dit merk je (vaak) al in de 1e week. Tussentijds ben ik ook altijd bereikbaar voor mijn cliënten via de app/telefonisch/mail en we hebben tussentijds contact.

Om met deze methode te mogen werken moest ik eerst zelf door het traject heen en het heeft ook mij veel gebracht. Er zaten nog genoeg blokkades die mij belemmerden in mijn dagelijkse doen en laten merkte ik wel.

Zelf was ik altijd druk in mijn hoofd, deze stond werkelijk nooit stil waardoor ik veel onrust had en slecht sliep, wat natuurlijk weer merkbaar was in het dagelijkse leven. Ik voelde me regelmatig onrustig, trok me dingen aan die helemaal niets met mij te maken hadden, werd getriggerd op momenten dat ik dacht waar komt dit nu weer vandaan? en ik merkte dat ik vaak negatieve energie van anderen binnen kreeg (HSP) maar niet wist hoe ik dit weer los kon laten of kon voorkomen dat ik er last van kreeg.

Dankzij de BMR heb ik weer rust in mijn hoofd, betrek ik niet meer alles op mezelf en kan ik nog beter vooruit kijken, dingen loslaten die niet bij mij horen, het slapen gaat veel beter (heerlijk is dat) en ik kan mezelf nu ‘beschermen’ tegen negativiteit. Dit alles, en nog meer, is wat ik anderen ook gun en waarom ik met Body Mind Release & Counseling Sol-vé ben gestart.

Na het BMR traject kom je weer lekker in je vel te zitten, je hebt niet meer zo snel last van verkrampte gevoelens bij de kleinste dingetjes die je kunnen triggeren, je bent niet meer wie je ‘geleerd’ bent te zijn, je gaat je niet steeds aanpassen aan anderen, je durft weer nee te zeggen, je durft weer stappen te maken, je voelt je weer zelfverzekerd en bent (weer) blij met wie je bent, je durft je gevoelens te laten zien … en zo kan er nog veel meer zijn waar je aan wilt werken of wat je door BMR kunt bereiken om bij jezelf terug te komen en blijven.

Herken je ook 1 of meerdere van bovenstaande punten die je afremmen, belemmeren of verkrampen? Wil je dit ook graag veranderen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin leg ik je uit hoe Body Mind Release werkt, wat het voor jou kan doen en als je wilt starten met het BMR traject krijg je gelijk de tools mee om, wanneer je weer getriggerd wordt, het zelf op te lossen. Voordat je start hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit omdat het belangrijk is dat er van beide kanten een goed gevoel is en we kunnen bespreken wat BMR voor jou kan betekenen.

 

Body Mind Release, niet praten maar doen!

Een afspraak kun je maken via het contact formulier.

Wil je liever een los consult i.p.v. het BMR-traject? Ook dat kan, kijk hiervoor bij Counseling.