Hieronder wat recensies die ik heb gekregen en mag publiceren, omdat ze wel eens via de mail of app komen kopieer en plaats ik deze, met toestemming, voor de cliënt.

 

14 Comments

 1. Dank je wel Michael, voor je vertrouwen, je inzet en deze super mooie recensie. Dit is steeds weer de reden waarom ik het doe, zo fijn dat ik langs de zijlijn mocht staan om ook jou weer in je kracht te zetten. Blijf en blijf zien wie je bent, je hebt de tools in handen en kunt het nu helemaal zelf. Lieve groet

 2. Na een behoorlijk diep dal van overspannenheid en paniekaanvallen kwam ik in aanraking met de Body Mind Release methode via Ria.
  In eerste instantie vond ik het huiswerk redelijk abstract, maar ik had mijzelf voorgenomen de oefeningen dagelijks consequent te doen.
  Na een week of 6 begon ik verandering bij mijzelf op te merken.
  Ik werd rustiger van binnen, kon alles makkelijker van me af laten glijden.
  Voelde mij steeds meer ‘in control’.
  Na vervolgens een innerlijk kind sessie kwam mijn proces in een stroomversnelling en begonnen zich ‘wonderen’ te ontvouwen.
  Ik kwam terug in mij eigen oer-vertrouwen.
  Verstoorde contacten herstelde ik, financieel voorspoed manifesteerde ik, en balans creëerde ik in mijn privé- en werksituatie.
  Het is op z’n zachtst gezegd bijzonder te ervaren hoe affirmaties in combinatie met alternerend kloppen, E.F.T. en innerlijk kind sessies tot zoveel resultaat kunnen leiden.
  Ook wil ik een compliment maken naar Ria.
  Ik heb het contact als zeer prettig ervaren.
  Ria creëert een prettige omgeving, waarin je je kwetsbaar durft op te stellen.
  Ze is recht voor de raap en stond ook na de sessies klaar wanneer ik vragen had.
  Ria, bedankt voor de fijne begeleiding.
  Groeten, Michael.

 3. Van Anneloes mocht ik het volgende plaatsen:

  Via een podcast kwam ik achter de body mind release methode. Na wat filmpjes op internet te hebben bekeken en al die resultaten gezien had bij andere mensen ben ik gelijk op zoek gegaan naar een body mind release therapeut in de buurt. Als snel kwam ik op:
  https://www.sol-ve.nl de site en de foto van Maria spraken mij heel erg aan. Vooral de zin: jouw ballast bepaalt voor 95 procent hoe je denkt, voelt en in het leven staat.
  Door de jaren heen droeg ik best wat ballast mee waar ik mezelf niet overheen kon zetten. Het waren in mijn ogen kleine gebeurtenissen maar die toch nog mijn leven beïnvloede.
  Voor ik bij Maria begon had ik een rijtje klachten. De methode heeft al mijn verwachtingen overtroffen en ik kon ze 1 voor 1 afstrepen. Zelf vind ik het moeilijk om alles te verwoorden of tot de kern te komen. Maar dankzij Maria kwamen we binnen een paar minuten tot de kern en was ik na de sessie van die ballast af. De eerste keer ben ik van de pijn in mijn bovenarm afgekomen. Al ruim 2 jaar had ik enorme pijn in mijn bovenarm. Mijn man kon hem niet eens aanraken. Binnen een minuut wist ze waar het vandaan kwam. En ik voelde en wist: ja dit klopt! Mijn man wist niet wat hij mee maakte toen ik thuis kwam en hij gewoon in mijn arm kon knijpen. Hij voelde ook direct dat het los was. Dat was een heel fijn en goed begin.
  Nogmaals het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Maria kan naast de body mind release methode ook EFT en innerlijke kind sessies geven. Elke keer keek ze naar wat ik op dat moment nodig had. En elke keer voelde ik dat ik weer ballast had losgelaten. Ook de positieve gevoelens zijn weer terug gehaald die ik lang of kortgeleden kwijt geraakt was. Je voelt je na de eerste keer al groeien. Dat gaf zoveel vertrouwen. Ook mag je altijd appen als er iets is. Ze staat altijd voor je klaar en neemt daar echt de tijd voor. Ze is echt de steun in je rug.
  Elke ochtend als ik op sta, ben ik nog dankbaar dat ik deze stap genomen heb. Het verschil met voor dat ik hieraan begon en nu, is echt groot. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Het is echt een cadeau aan jezelf die iedereen zichzelf zou moeten gunnen. Ik ben Maria heel erg dankbaar voor alles wat ze voor mij betekent heeft. Ik zou deze methode bij Maria zeker aanraden. Daar ga je zeker geen spijt van krijgen!

  Heel veel liefs Anneloes Nentjes

  Dank je wel Anneloes voor deze mooie recensie, ik ben blij en dankbaar dat ik ook bij jou aan de zijlijn mocht staan van dit mooie Body Mind Release traject. Je hebt de tools in handen om het verder zelf te doen ….. want dat je dat kunt heb je al laten zijn. Lieve groet vanuit Vrouwenpolder.

 4. Van een cliënt mocht ik de volgende recensie plaatsen:

  “Een vriendin van mij verteld over haar positieve ervaring met Body Mind Release. Ik was zeker geïnteresseerd, maar deed er nog niks mee, werd al weer door de waan van de dag opgeslokt. Totdat ik tegen een burn-out aan zat, ik ging op zoek, welke coach kan mij helpen. Ik keek op de landelijke website van Body Mind Release en zo kwam Ria van Sol-Vé op mijn pad. Het intakegesprek werd snel ingepland, was voor mij erg fijn, want ik was radeloos. Tijdens de eerste kennismaking met Ria van Sol-Vé voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ik ging de uitdaging graag aan. Niet praten maar doen.
  Als snel na een paar sessies met Ria van Sol-Vé merkte ik al verschil, ik ervaarde weer rust in mijn hoofd, wat een ervaring was dat.
  Al snel werd duidelijk dat er een gekwetst stuk aanwezig was, Ria van Sol-Vé, voelde goed aan wanneer het tijd werd om dit onderdeel te behandelen. Daarnaast was ik al bekend met EFT, met wat aanvullende tools werd het mogelijk dat ik dit bij mezelf kon toepassen.
  Wat ik erg fijn vond aan de begeleiding van Ria van Sol-Vé is dat haar doel was dat ik niet afhankelijk van haar werd, ze keek vanaf de zijlijn mee, gaf mij de tools om zelf te kunnen schakelen als mij iets overkwam.
  Het was een enorm leerzame en bijzondere periode, ze heeft me laten zien wat voor mooi mens ik ben en dat ik mezelf mag zijn. Body Mind Release is een onderdeel van mijn leven geworden. Ik gun het iedereen om deze ervaring met Body Mind Release mee te mogen maken. Vind je het interessant, plan dan een intakegesprek met Ria van Sol-Vé om kennis te maken met Body Mind Release om te kijken of het iets voor jou kan betekenen. Een lieve groet van Denise ❤️”

  Dank je wel Denise, zo mooi om dit te lezen en langs de zijlijn je stappen te mogen volgen en daar waar nodig te ondersteunen.
  Ook deze reactie is voor mij weer een bevestiging zodat ik weet dat dit m’n passie is en ik m’n werk met alle liefde doe om anderen te helpen.
  Dankbaar hiervoor.

 5. Lieve Marjolein dank je wel voor je mooie woorden …. dit is waarom ik m’n werk doe, zo fijn om te lezen dat je het zo ervaren hebt en je hebt nu de tools in handen om er mee verder te gaan als het nodig is.
  Blijf in je kracht staan, vertrouw op je-zelf en zorg goed voor je-zelf…. je bent het waard. Dank ook voor je vertrouwen tijdens het traject maar ook om dit te delen. Lieve groet.

 6. Wat een mooi mens, Ria! Ik zocht al heel lang naar rust en balans in mijn turbulente leven en onstuimige hoofd … Eind vorig jaar kwam ik via een vriendin terecht bij Sol-Vé Body Mind Release (BMR). De dag nadat ik ‘thuis kwam te zitten’ omdat de rek er volledig uit was, begon ik aan het BMR traject bij Ria Louwerse-Wegman in Vrouwenpolder.
  Het Body Mind Release traject dat Ria in haar praktijk Sol-Vé in Vrouwenpolder aanbiedt, heb ik als laagdrempelig en helder ervaren en was prima vol te houden. De dagelijkse oefeningen vergen niet veel van je tijd en iedereen kan het. Het is een verfrissende spirituele aanpak. Ik ben vrij nuchter en best sceptisch aangelegd, maar ik voelde al zo snel veranderingen, dat ik er niet onderuit kon dat de methode bij Sol-Vé Body Mind Release methode simpelweg effectief is. Alle ballast die je uit balans heeft getrokken, werk je weg en alle positiviteit die je bent kwijtgeraakt, haal je weer terug. Hoe mooi is dat! Lift yourself up again!
  Het mooie is, dat je uiteindelijk alles bij jezelf mag zoeken. Ria Louwerse-Wegman helpt je daarbij op weg. Haar begeleiding heb ik als ontzettend liefdevol ervaren. Ria is een bron van rust en wijsheden; ik heb naar iedere ontmoeting uitgezien. Tijdens de sessies was tijd nooit een issue en tussendoor was ook geen hulpvraag te veel – ook op afstand en in mijn donkerste dagen heeft Ria mij steeds warm ondersteund met inzichten en tips.
  Dankzij alle inzichten en de liefdevolle begeleiding van Ria heb ik de weg naar mijzelf teruggevonden en dat heeft mij de rust en balans gegeven waar ik naar op zoek was. Gedurende het Body Mind Release traject bij Sol-Vé heb ik de juiste handvaten meegekregen om ook in de toekomst in balans te blijven. Ik sta weer in mijn eigen kracht en ga vol vertrouwen verder in het leven – ik hoef alleen maar goed naar mezelf te luisteren :).
  Ik kan met het volste vertrouwen het Body Mind Release traject bij Sol-Vé aanbevelen, omdat het geen pleister is op je wonden, geen symptoombehandeling, maar een duurzame grondige aanpak waarmee je een fundatie legt voor je ‘nieuwe’ ik. Je zult verstelt staan van Ria, maar vooral ook van jezelf!!

 7. Na 5 maanden in een donkere kamer te hebben gelegen met post-covid klachten, extreme overprikkeling, pijn in benen, slechts kortstondig (een paar minuten was lang) rechtop kunnen zitten en als enige activiteit uit bed naar het toilet gaan, ben ik dankbaar dat ik via instagram bij Sol-Vé Body Mind Release terecht ben gekomen. De BMR Body Mind Release behandelingen gaven me meer rust in mijn hoofd en meer vertrouwen. Dit in combinatie met de EFT Emotional Freedom Techniques en de Tachyon behandelingen van Marianne Polderman ben ik met sprongen vooruit gegaan. Door het loslaten van zowel bewuste maar vooral ook onbewuste programma’s en trauma’s kreeg ik steeds meer mijn lichaam terug. Door de EFT werd ik rustiger en kon ik beter omgaan met angst en onzekerheid en dit meer en meer omzetten in vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam. Kennelijk was ook angst en onzekerheid een grote factor. Inmiddels gaat het erg goed en zorgen geluiden, lichten, druktes niet meer tot overprikkeling. Ook ben ik weer begonnen met het sporten en hardlopen zonder overprikkeling of bijvoorbeeld de zere benen die ik eerder bij alleen al liggen had. Het contact met Ria was erg fijn, ook buitenom de afspraken als ik het op bepaalde momenten even niet meer wist, kon ik haar altijd contacten en stond ze me te woord. Ik heb daar veel steun aan gehad. Ik kan Sol-Vé Body Mind Release dan ook zeker aanraden, want het heeft mij enorm geholpen me weer in mijn kracht te brengen.

 8. Deze week had ik een online intake, er was gelijk een klik…. waarop diegene deze reatie schreef:
  “Ria Louwerse-Wegman van Sol-vé Body Mind Raelease, is een geweldige vrouw die alles geeft om jou als persoon te helpen. Ik ben via mijn schoonzus in contact gekomen met Ria en dit is tot nu toe een geweldige ervaring geweest. Ik vind dat Ria anders is dan anderen. Je merkt echt dat ze weet wat ze doet. Ze steekt veel tijd en energie in jou, en dat voelt fijn.
  Na ons contact voelde ik me (en nogsteeds) veel meer verbonden met mijn hogere zelf, ik kan op mezelf vertrouwen en ik begrijp meer over waar ik tegen aanloop, en ook waar het vandaan komt. Dit wordt erg goed uitgelegd tijdens het Body Mind Release traject van Sol-vé!
  Een ontzettende aanrader. Naar mijn mening kan iedereen dit gebruiken. DOEN! ”
  Hier wordt ik een beetje verlegen van maakt maakt wel dat ik weet waarom ik dit werk ben gaan doen en nog steeds met liefde doe. Dankbaar dat ik dit mag doen.

  Dank je wel lieve voor deze mooie reactie .

 9. “Ik ben wie ik ben”…. Is nu wat ik voluit en zonder aarzeling kan zeggen en dat allemaal dankzij het Body Mind Release-traject (BMR) dat ik onder begeleiding van Ria Louwerse in haar praktijk Sol-Vé heb doorlopen.
  Na jarenlang te hebben gezocht naar rust in mijn hoofd en rust in mijn lijf kwam Ria op mijn pad.
  Al in de eerste week merkte ik en ook mijn partner, resultaat.
  Ik voelde me al rustiger en kon zelfs dingen loslaten.
  Het proces was in gang gezet en op een paar ups-and downs na, hebben de positieve vorderingen zich gestaag voortgezet.
  Precies op de momenten dat het nodig was, stuurde Ria me de juiste berichtjes.

  Body Mind Release is een kwestie van doen en dat is totaal geen opgave gezien de veranderingen die ik vrijwel direct mocht ervaren.

  Voor het eerst sinds ik me kon heugen, had ik dit jaar zin in mijn verjaardag. Ik kon genieten van de aandacht, en durfde te ontvangen. Ik voel me sterker dan ooit en ben tegelijkertijd zachter naar mezelf en naar anderen toe.

  Ik zou iedereen BodyMindRelease aanraden en daarvoor ben je bij Ria Louwerse haar praktijk Sol-Vé in goede handen.

  Diepe dankbaarheid dat dit mooie lieve mens en deze zeer effectieve methode van BMR op mijn pad is gekomen.

  S.P.

 10. Wat lief van je, dank je wel dat ik je mocht begeleiden en de tools mocht geven om jezelf te mogen zien en zijn. Je bent een mooi mens. Je hebt het allemaal zelf gedaan met wat hulp aan de zijlijn…. alles zit en zat al in jou❤ zorg goed voor jezelf en bij triggers weet je nu hoe je ze aan kunt pakken.

 11. Mijn ervaring met Body Mind Release (BMR) is alleen maar positief! Voor mijn eerste afspraak was ik nog een beetje sceptisch. Ik dacht hoe kan dit nou gaan helpen? Maar al snel merkte ik verschil. Dit was compleet anders dan alle andere therapieën die ik voorheen gevolgd had. Ik heb door bmr echt een andere kijk op het leven gekregen. Ook heeft het veranderd hoe ik naar mezelf kijk. Het heeft mij de handvatten gegeven om verder te gaan, en om allerlei verschillende soorten situaties aan te pakken. Ook al zit dit uiteindelijk al allemaal in mezelf, maar ik zag dat toen nog niet. Ria heel erg bedankt voor alles! En ik zou het zeker aan iedereen aanraden. Investeer in jezelf ❤

 12. Het Innerlijk kind, dit is zo mooi om te doen naast Body Mind Release.
  De cliënt komt dan echt even in contact met zichzelf, naar een moment waarbij deze zichzelf ziet en voelt wat er nog opgelost mag worden. Zo ook bij deze cliënt, waar ik de volgende reactie kreeg (zie hier onder)
  Dit is waarom het doe en waarvoor ik dankbaar ben dat ik het mag en kan doen🙏❤💫

  “Laatst heb ik tijdens mijn bmr therapie het gedeelte “innerlijk kind” mogen behandelen. Het was enorm intens en de manier waarop Ria er mee om ging was zowel spectaculair als onwijs respectvol. Ik had niet gedacht dat het zo veel impact zou hebben maar het raakte me enorm. Ik “zag” mezelf echt en kon mezelf troosten en vergeven. Dat was ontzettend mooi”.

 13. Lieve Ria,

  Wat ben jij een lieve,spontane ,vrolijk ,innemende vrouw en wat kun jij goed luisteren en iemand motiveren.
  Altijd sta je klaar met antwoorden, even een appje als het nodig is.
  Ben bij je gekomen omdat ik veel dingen interessant vind en jij gaf BMR (Body Mind Release.

  Wat is dat? ….. dat moet je gaan ervaren bij Ria.
  Het werkt!
  De angst,onzekerheid,stress nemen af en daarvoor nemen de helderheid,concentratie en energie toe.

  Je kunt dit steeds toepassen .
  Als er iets triggert kun je weer kijken wat je triggert en daar kun je dan weer aan werken (het hele leven lang en is overal toepasbaar.
  Ben blij dat ik dit kan toepassen?
  Dank je voor de inzicht gegeven en even een praatje over het leven en wat je allemaal bezig houdt.
  Heb veel aan deze sessies gehad en nog steeds.
  Dank je Ria?

 14. Mijn ervaring over BMR
  Afgelopen zomer ben ik gestart met Body Mind Release (BMR) en ik wil graag wat vertellen over mijn ervaring hiermee. Voordat ik met de BMR begon had ik van Ria al wat informatie gekregen; over de inhoud van BMR en hoe het te werk gaat. Fijn om
  daar van tevoren al wat info over te hebben! Bij de eerste afspraak was ik wat gespannen, maar die spanning zakte al snel toen Ria mij precies vertelde over hoe de komende sessies eruit zouden komen te zien. Na de uitleg zijn we gestart
  met de oefeningen.
  Na de eerste afspraak moest ik gaan werken, ik werk in de horeca. Daar kon ik gelijk al iets toepassen wat ik die ochtend mee had gekregen. Ria had als tip gegeven om iedere ochtend een soort bubbel over je heen te visualiseren. De positieve dingen kunnen binnen gelaten worden en de negatieve dingen kunnen terug gekaatst worden naar hetgeen waar het vandaan komt. Negatieve ervaringen tijdens mijn werk kon ik me erg persoonlijk aantrekken. Met deze tip in mijn achterhoofd kon ik het negatieve gevoel terugsturen. Al gelijk een goede ervaring, de eerste stap was gezet!
  Het lukte mij niet om de oefeningen die ik thuis moest doen twee keer per dag te doen. Gelukkig is dat geen probleem en is er genoeg ruimte om het in je eigen tempo te doen. Ik begon al snel verschil te merken door de oefeningen en ik ging anders naar situaties kijken. Mijn bril werd verbreed en ik ging positiever in het leven staan. Na een aantal sessies begon ik meer te voelen en had ik het idee dat de muur die ik om mij heen had ging zakken. Stapje voor stapje werd ik steeds meer mezelf, zó fijn!
  Tijdens het proces is Ria erg betrokken. Regelmatig heb ik een
  whats-appje gekregen met de vraag hoe het met mij ging, de BMR en of ik al veranderingen merkte. Ook kon ik Ria altijd een berichtje doen als ik een vraag had of als ik ergens tegenaan liep. Het is erg fijn als iemand zo geïnteresseerd is en ik kreeg af en toe een berichtje met bijvoorbeeld een mooie spreuk. Dit was voor mij vaak een besefmomentje om er mee door te blijven
  gaan en ik voelde me dankbaar. Dankbaar voor wat de BMR mij allemaal al had gebracht!
  Ria en ik hadden twee maanden na alles sessies nog een keer
  afgesproken om te kijken hoe het met mij ging. Fijn om elkaar weer even te zien en het te bespreken, ook al hadden we tussendoor contact gehouden. Één van de mooiste dingen die ik heb geleerd is dat vergeven niet vergeten is. Ik heb geleerd om het negatieve gevoel wat bij die situatie zat los te laten. Ik heb het zelf al een aantal keer kunnen ervaren en van die momenten kreeg ik nu juist energie!
  Body Mind Release heeft mij dus heel veel gebracht!|

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *