Hieronder wat recensies die ik heb gekregen en mag publiceren, omdat ze wel eens via de mail of app komen kopieer en plaats ik deze, met toestemming, voor de cliënt.

 

8 Comments

 1. Na 5 maanden in een donkere kamer te hebben gelegen met post-covid klachten, extreme overprikkeling, pijn in benen, slechts kortstondig (een paar minuten was lang) rechtop kunnen zitten en als enige activiteit uit bed naar het toilet gaan, ben ik dankbaar dat ik via instagram bij Sol-Vé Body Mind Release terecht ben gekomen. De BMR Body Mind Release behandelingen gaven me meer rust in mijn hoofd en meer vertrouwen. Dit in combinatie met de EFT Emotional Freedom Techniques en de Tachyon behandelingen van Marianne Polderman ben ik met sprongen vooruit gegaan. Door het loslaten van zowel bewuste maar vooral ook onbewuste programma’s en trauma’s kreeg ik steeds meer mijn lichaam terug. Door de EFT werd ik rustiger en kon ik beter omgaan met angst en onzekerheid en dit meer en meer omzetten in vertrouwen in mijzelf en mijn lichaam. Kennelijk was ook angst en onzekerheid een grote factor. Inmiddels gaat het erg goed en zorgen geluiden, lichten, druktes niet meer tot overprikkeling. Ook ben ik weer begonnen met het sporten en hardlopen zonder overprikkeling of bijvoorbeeld de zere benen die ik eerder bij alleen al liggen had. Het contact met Ria was erg fijn, ook buitenom de afspraken als ik het op bepaalde momenten even niet meer wist, kon ik haar altijd contacten en stond ze me te woord. Ik heb daar veel steun aan gehad. Ik kan Sol-Vé Body Mind Release dan ook zeker aanraden, want het heeft mij enorm geholpen me weer in mijn kracht te brengen.

 2. Deze week had ik een online intake, er was gelijk een klik…. waarop diegene deze reatie schreef:
  “Ria Louwerse-Wegman van Sol-vé Body Mind Raelease, is een geweldige vrouw die alles geeft om jou als persoon te helpen. Ik ben via mijn schoonzus in contact gekomen met Ria en dit is tot nu toe een geweldige ervaring geweest. Ik vind dat Ria anders is dan anderen. Je merkt echt dat ze weet wat ze doet. Ze steekt veel tijd en energie in jou, en dat voelt fijn.
  Na ons contact voelde ik me (en nogsteeds) veel meer verbonden met mijn hogere zelf, ik kan op mezelf vertrouwen en ik begrijp meer over waar ik tegen aanloop, en ook waar het vandaan komt. Dit wordt erg goed uitgelegd tijdens het Body Mind Release traject van Sol-vé!
  Een ontzettende aanrader. Naar mijn mening kan iedereen dit gebruiken. DOEN! ”
  Hier wordt ik een beetje verlegen van maakt maakt wel dat ik weet waarom ik dit werk ben gaan doen en nog steeds met liefde doe. Dankbaar dat ik dit mag doen.

  Dank je wel lieve voor deze mooie reactie .

 3. “Ik ben wie ik ben”…. Is nu wat ik voluit en zonder aarzeling kan zeggen en dat allemaal dankzij het Body Mind Release-traject (BMR) dat ik onder begeleiding van Ria Louwerse in haar praktijk Sol-Vé heb doorlopen.
  Na jarenlang te hebben gezocht naar rust in mijn hoofd en rust in mijn lijf kwam Ria op mijn pad.
  Al in de eerste week merkte ik en ook mijn partner, resultaat.
  Ik voelde me al rustiger en kon zelfs dingen loslaten.
  Het proces was in gang gezet en op een paar ups-and downs na, hebben de positieve vorderingen zich gestaag voortgezet.
  Precies op de momenten dat het nodig was, stuurde Ria me de juiste berichtjes.

  Body Mind Release is een kwestie van doen en dat is totaal geen opgave gezien de veranderingen die ik vrijwel direct mocht ervaren.

  Voor het eerst sinds ik me kon heugen, had ik dit jaar zin in mijn verjaardag. Ik kon genieten van de aandacht, en durfde te ontvangen. Ik voel me sterker dan ooit en ben tegelijkertijd zachter naar mezelf en naar anderen toe.

  Ik zou iedereen BodyMindRelease aanraden en daarvoor ben je bij Ria Louwerse haar praktijk Sol-Vé in goede handen.

  Diepe dankbaarheid dat dit mooie lieve mens en deze zeer effectieve methode van BMR op mijn pad is gekomen.

  S.P.

 4. Wat lief van je, dank je wel dat ik je mocht begeleiden en de tools mocht geven om jezelf te mogen zien en zijn. Je bent een mooi mens. Je hebt het allemaal zelf gedaan met wat hulp aan de zijlijn…. alles zit en zat al in jou❤ zorg goed voor jezelf en bij triggers weet je nu hoe je ze aan kunt pakken.

 5. Mijn ervaring met Body Mind Release (BMR) is alleen maar positief! Voor mijn eerste afspraak was ik nog een beetje sceptisch. Ik dacht hoe kan dit nou gaan helpen? Maar al snel merkte ik verschil. Dit was compleet anders dan alle andere therapieën die ik voorheen gevolgd had. Ik heb door bmr echt een andere kijk op het leven gekregen. Ook heeft het veranderd hoe ik naar mezelf kijk. Het heeft mij de handvatten gegeven om verder te gaan, en om allerlei verschillende soorten situaties aan te pakken. Ook al zit dit uiteindelijk al allemaal in mezelf, maar ik zag dat toen nog niet. Ria heel erg bedankt voor alles! En ik zou het zeker aan iedereen aanraden. Investeer in jezelf ❤

 6. Het Innerlijk kind, dit is zo mooi om te doen naast Body Mind Release.
  De cliënt komt dan echt even in contact met zichzelf, naar een moment waarbij deze zichzelf ziet en voelt wat er nog opgelost mag worden. Zo ook bij deze cliënt, waar ik de volgende reactie kreeg (zie hier onder)
  Dit is waarom het doe en waarvoor ik dankbaar ben dat ik het mag en kan doen🙏❤💫

  “Laatst heb ik tijdens mijn bmr therapie het gedeelte “innerlijk kind” mogen behandelen. Het was enorm intens en de manier waarop Ria er mee om ging was zowel spectaculair als onwijs respectvol. Ik had niet gedacht dat het zo veel impact zou hebben maar het raakte me enorm. Ik “zag” mezelf echt en kon mezelf troosten en vergeven. Dat was ontzettend mooi”.

 7. Lieve Ria,

  Wat ben jij een lieve,spontane ,vrolijk ,innemende vrouw en wat kun jij goed luisteren en iemand motiveren.
  Altijd sta je klaar met antwoorden, even een appje als het nodig is.
  Ben bij je gekomen omdat ik veel dingen interessant vind en jij gaf BMR (Body Mind Release.

  Wat is dat? ….. dat moet je gaan ervaren bij Ria.
  Het werkt!
  De angst,onzekerheid,stress nemen af en daarvoor nemen de helderheid,concentratie en energie toe.

  Je kunt dit steeds toepassen .
  Als er iets triggert kun je weer kijken wat je triggert en daar kun je dan weer aan werken (het hele leven lang en is overal toepasbaar.
  Ben blij dat ik dit kan toepassen?
  Dank je voor de inzicht gegeven en even een praatje over het leven en wat je allemaal bezig houdt.
  Heb veel aan deze sessies gehad en nog steeds.
  Dank je Ria?

 8. Mijn ervaring over BMR
  Afgelopen zomer ben ik gestart met Body Mind Release (BMR) en ik wil graag wat vertellen over mijn ervaring hiermee. Voordat ik met de BMR begon had ik van Ria al wat informatie gekregen; over de inhoud van BMR en hoe het te werk gaat. Fijn om
  daar van tevoren al wat info over te hebben! Bij de eerste afspraak was ik wat gespannen, maar die spanning zakte al snel toen Ria mij precies vertelde over hoe de komende sessies eruit zouden komen te zien. Na de uitleg zijn we gestart
  met de oefeningen.
  Na de eerste afspraak moest ik gaan werken, ik werk in de horeca. Daar kon ik gelijk al iets toepassen wat ik die ochtend mee had gekregen. Ria had als tip gegeven om iedere ochtend een soort bubbel over je heen te visualiseren. De positieve dingen kunnen binnen gelaten worden en de negatieve dingen kunnen terug gekaatst worden naar hetgeen waar het vandaan komt. Negatieve ervaringen tijdens mijn werk kon ik me erg persoonlijk aantrekken. Met deze tip in mijn achterhoofd kon ik het negatieve gevoel terugsturen. Al gelijk een goede ervaring, de eerste stap was gezet!
  Het lukte mij niet om de oefeningen die ik thuis moest doen twee keer per dag te doen. Gelukkig is dat geen probleem en is er genoeg ruimte om het in je eigen tempo te doen. Ik begon al snel verschil te merken door de oefeningen en ik ging anders naar situaties kijken. Mijn bril werd verbreed en ik ging positiever in het leven staan. Na een aantal sessies begon ik meer te voelen en had ik het idee dat de muur die ik om mij heen had ging zakken. Stapje voor stapje werd ik steeds meer mezelf, zó fijn!
  Tijdens het proces is Ria erg betrokken. Regelmatig heb ik een
  whats-appje gekregen met de vraag hoe het met mij ging, de BMR en of ik al veranderingen merkte. Ook kon ik Ria altijd een berichtje doen als ik een vraag had of als ik ergens tegenaan liep. Het is erg fijn als iemand zo geïnteresseerd is en ik kreeg af en toe een berichtje met bijvoorbeeld een mooie spreuk. Dit was voor mij vaak een besefmomentje om er mee door te blijven
  gaan en ik voelde me dankbaar. Dankbaar voor wat de BMR mij allemaal al had gebracht!
  Ria en ik hadden twee maanden na alles sessies nog een keer
  afgesproken om te kijken hoe het met mij ging. Fijn om elkaar weer even te zien en het te bespreken, ook al hadden we tussendoor contact gehouden. Één van de mooiste dingen die ik heb geleerd is dat vergeven niet vergeten is. Ik heb geleerd om het negatieve gevoel wat bij die situatie zat los te laten. Ik heb het zelf al een aantal keer kunnen ervaren en van die momenten kreeg ik nu juist energie!
  Body Mind Release heeft mij dus heel veel gebracht!|

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *